Meγeιa – Interview and Giveaway

To jamjar είναι ένα από τα site που επισκέπτομαι συχνά για να ανακαλύψω νέους δημιουργούς και για να αγοράσω τις πιο ευφάνταστες χειροποίητες δημιουργίες. Κάπως έτσι “έπεσα επάνω” στο brand Meγeιa. Τα πολύχρωμα turban και κιμονό -2 από τα μεγαλύ
τερα trend του Καλοκαιριού- μου κέντρισαν το ενδιαφέρον. 
Με χαρά ανακάλυψα ότι το Meγeιa είναι οικογενειακή υπόθεση. Μαμά και κόρη σχεδιάζουν και υλοποιούν για εμάς ρούχα και αξεσουάρ που κολακεύουν κάθε σιλουέτα και απευθύνονται σε όλα τα γούστα.

1. Δότα και Όλγα, πότε δημιουργήθηκε το “Meγeιa” και πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τη δημιουργία ρούχων και αξεσουάρ?
Μeγeιa = Μαμά (Δότα) + κόρη (Όλγα). Τα 40 χρόνια εμπειρίας της μαμάς στη ραπτική, συνδυάστηκαν με τις φρέσκιες ιδέες της φιλόδοξης κόρης και δημιουργήσαμε το “Μeγeιa”. Η αλήθεια είναι πώς ανεπίσημα «συνεργαζόμαστε» και δημιουργούμε ρούχα για εμάς, από πάντα. Έτσι απλά λοιπόν, την άνοιξη που μας πέρασε αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε και το δικό μας brand!
 2. Πώς διαλέξατε το όνομα του brand σας?
Η λέξη “Meγeιa” («με γεια σου» δλδ) είναι μια φράση – ευχή που όλοι λέμε όταν κάποιος φοράει κάτι καινούριο και όμορφο. Έχει μια θετική και αισιόδοξη αύρα και πιστεύουμε πως αντιπροσωπεύει απόλυτα τόσο εμάς όσο και τα ρούχα μας! Είναι σίγουρα μια φράση που όταν τη λέμε χαμογελάμε και κάνουμε τους άλλους να χαίρονται! Αυτό ακριβώς θέλουμε κι εμείς να νιώθουν, όλοι όσοι φοράνε τα ρούχα μας!

3. Τί περιλαμβάνει η συλλογή S/S 2014?
H καλοκαιρινή μας συλλογή περιλαμβάνει κυρίως νεανικά γυναικεία κομμάτια, σε άνετες και χαλαρές γραμμές! Κομμάτι – πρωταγωνιστής αυτής της συλλογής θα λέγαμε πώς είναι τα σορτσάκια με τα διακοσμητικά pon pon, τόσο σε μονόχρωμα υφάσματα όσο σε floral και πουά καθώς και τα πιο boho κιμονό. Μεγάλη επιτυχία έχουν τα διάσημα πλέον τυρμπάνια- κορδέλες σε floral, animal print και fluo αποχρώσεις. Επίσης αγαπάμε και στηρίζουμε πολύ τα πολυμορφικά φορέματα (Infinity Dresses), τα οποία φοριούνται με περισσότερους από 20 διαφορετικούς τρόπους!!!
4. Μιλήστε μας για τα κομμάτια που κατασκευάζετε… Πώς επιλέγετε τα σχέδια και τα χρώματα αλλά και από πού αντλείτε έμπνευση για να τα σχεδιάσετε?
Μελετάμε καθημερινά τις τάσεις της μόδας, ενημερωνόμαστε κυρίως από ξένα και ελληνικά fashion blogs και επιλεγμένα περιοδικά μόδας! Στο τέλος όμως πάντα σχεδιάζουμε και δημιουργούμε ευκολοφόρετα και κομψά κομμάτια, που μπορούν εύκολα να μπουν στη ντουλάπα της σύγχρονής νεαρής γυναίκας και να φορεθούν σε πολλές περιστάσεις! Όλα τα κομμάτια μας είναι σχεδιασμένα, κομμένα και ραμμένα από εμάς, για αυτό και υπάρχουν περιορισμένα κομμάτια από κάθε σχέδιο.

5. Η καλοκαιρινή σας συλλογή περιλάμβανε κομμάτια με girly χαρακτήρα. Σε ποιά γυναίκα απευθύνεστε?
Η “Lady meγeιa”, όπως συνηθίζουμε να αποκαλούμε τις πελάτισσές μας, είναι νεαρή γυναίκα (18- 35), που προσέχει την εμφάνισή της και θέλει να ξεχωρίζει. Ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, αλλά πάντα τις προσαρμόζει στη δική της προσωπικότητα. Ο girly – ρομαντικός χαρακτήρας του “Meγeιa” προσθέτει νότες θηλυκότητας σε κάθε της εμφάνιση!
6. Τί συμβουλή θα δίνατε στις αναγνώστριές μας για να κάνουν πάντα εμφανίσεις με στυλ?
 Βασικό είναι η κάθε γυναίκα να ξέρει τι της πηγαίνει! Αυτό θα το ανακαλύψει δοκιμάζοντας διάφορα στυλ και κάνοντας «πειράματα» με τις τάσεις της μόδας! Σημαντικό επίσης είναι να τονίζουμε τη θηλυκότητά μας, γιατί πάνω από όλα είμαστε γυναίκες! Η δική μας συμβουλή για στυλάτες εμφανίσεις είναι η αυτοπεποίθηση! Οτιδήποτε μας δίνει αυτοπεποίθηση, αυτόματα δείχνει στυλάτο επάνω μας!

7. Μιας και είναι τέλη Καλοκαιριού και σίγουρα η νέα σας συλλογή θα είναι σχεδόν έτοιμη, δώστε μας κάποια πρώτα δείγματα του τί να περιμένουμε.

Η φθινοπωρινή μας συλλογή είναι σχεδόν έτοιμη… Διατηρούμε και αυτή τη σεζόν τον girly – ρομαντικό χαρακτήρα μας, χρησιμοποιώντας λεπτομέρειες από δαντέλα, τούλι σε συνδυασμό με άνετες γραμμές και ποιοτικά υφάσματα. 

8. Πού μπορεί κανείς να βρει κομμάτια της συλλογής σας?

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο jamjar.gr, είναι ο βασικός «χώρος» στον οποίο μπορείτε να βρείτε τις συλλογές μας: www.jamjar.gr/store/meyeia Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμα σε προσφορά περιορισμένα κομμάτια της καλοκαιρινής μας συλλογής, σύντομα όμως θα ανανεώσουμε το κατάστημά μας με τα νέα σχέδια της φθινοπωρινής κολεξιόν. Επίσης η σελίδα μας στο Facebook: www.facebook.com/meyeia ανανεώνεται καθημερινά! Εκεί μπορείτε να δείτε πληροφορίες και για τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

 
9. Κλείνοντας θα ήθελα να μας περιγράψετε την πιο ευτυχισμένη στιγμή που έχετε ζήσει μέσα από το “Meγeιa” αλλά και να μας πείτε τα όνειρά σας για το μέλλον.

Η άμεση αναγνώριση που είχαμε από τον κόσμο μας έδωσε μεγάλη ικανοποίηση και αποτελεί την κινητήριο δύναμη για να συνεχίσουμε έτσι και καλύτερα!!! Όνειρό μας είναι να δημιουργούμε συλλογές που θα είναι αγαπητές από το κοινό μας! Η δημιουργία είναι η ευτυχία για εμάς! Μeγeια μας λοιπόν και τα καλύτερα έρχονται!

Επειδή ξέρω πόσο σας αρέσουν τα δωράκια, το Μeγeιa δίνει τη δυνατότητα σε μία τυχερή αναγνώστρια να κερδίσει το μαύρο coctail top και το floral turban της παρακάτω φωτογραφίας. Μπείτε στη σελίδα μου στο Facebook για να δείτε πώς θα το διεκδικήσετε.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.